Schwinn Csepel kerékpár - rövid ismertető

A Schwinn Csepel kerékpár gyárának alapítása Weiss Manfréd nevéhez kötődik, aki egészen pontosan 1928-ban alapította meg a mára népszerűvé vált hazai kerékpármárka gyárát. A gyárat elsőként privatizálták a rendszerváltás során, majd ezt követően megannyi tulajdonváltást ért meg a cég, aminek aztán követekeztében erős  anyagi háttérrel  rendelkező befektetők kezébe került.

A csepel kerékpárok a legnépszerűbb hazai gyártmányú kerékpárok közé tartoznak. Mára megannyi kerékpártípusból gyártanak csepel biciklit, így ha valaki elkötelezett a márka iránt, garantáltan nem kell kompromisszumot kötnie.

További nem elhanyagolható előnyei a márkának, hogy rendkívüli figyelmet szentelnek a szervizelhetőségre, valamint magára a szervizre is. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy folyamatosan készülnek a kerékpárokhoz az alkatrészek. Ezért ezek a biciklik könnyen, jól és viszonylag olcsón szervizelhetők. A kerékpár tulajdonosoknak nem kell attól tartaniuk, hogy a javításra szoruló kerékpárjukhoz netalán nem lesz majd megfelelő alkatrész, pótalkatrész, az ugyanis szinte teljesen kizárt.

A Schwinn Csepel kerékpárokhoz keddvező ár-érték arányban hozzá lehet jutni. A gyártó ügyel arra, hogy kerékpárjai széles célközönség számára legyenek elérhetőek. Többnyire ezért is, igénytől függetlenül, kortól, nemtől függetlenül bárki találhat magának megfelelő Schwinn csepel biciklit.

A gyártó és a gyár dolgozói maguk is elkötelezettek a kerékpárok, a kerékpározás iránt, ami a biciklik minőségén és külalakján egyaránt megmutatkozik. A haza gyártmányú kerékpárok küllemben semmiben sem maradnak el a külföldök gyártott bicikliktől. Minőségüket tekintve pedig rendkívül strapabíró, minőség alkatrészekből, elemekből, precíz odafigyeléssel összerakott darabok.

A gyártó folyamatosan ellenőrzi kerékpárjait, valamint innovatív fejlesztésekkel ügyel arra, hogy évről évre újabb, modernebb és minden korábbinál időtállóbb, erősebb biciklit dobjanak a piacra.

A kerékpárokat megannyi üzlet, vagy online  webáruház is forgalmazza, így könnyen hozzá lehet jutni a legjobb darabokhoz.

Ha olyan kerékpárt szeretnél, ami jó néhány évig hűséges társad lesz az utakon, hegyeken, városban bátran válaszd a Schwinn Csepel kerékpár márka darabjait. Garantáltan nem fogsz csalódni a minőségben, ahogyan a szerviz szolgáltatásaiban sem.